Wibe Group

Vi är Wibe Group


Wibe Group har en snart 100 år lång historia av ständig utveckling. Idag handlar nyfikenheten och envisheten inte bara om produktutveckling. Den handlar lika mycket om att lyssna på er, våra kunder, genom att alltid finnas nära er och alltid vara beredda på att hitta nya lösningar. Det är så vi gör skillnad.

Detta kräver givetvis kunskap och erfarenhet. Men det kräver också en förmåga att läsa mellan raderna och förstå vad ni, våra kunder, egentligen behöver utöver vad ni vill ha.

Kvalitet är en del av vårt DNA. Precis som design, utveckling och nyfikenhet. Men att vi tar ansvar och ser till att lösa problemen som uppstår utan att ni, våra kunder, behöver oroa er, är en minst lika viktig del av vårt arbete. Det är så vi skapar lojala kunder.

Om våra produkter bygger på erfarenhet så bygger våra kundrelationer på ett engagemang hela vägen, från första kontakt till färdig installation. Vi ger oss inte förrän du som kund är nöjd. Den här inställningen har format oss och utvecklat oss till de vi är idag – problemlösarna som tillsammans med våra kunder hittar nya, smartare och effektivare lösningar.

Wibe Group

Wibe: Snygg, säker och flexibel installation...

52 views September 04, 2023

Vi är tillbaka med nytt webbinarium! Denna gång tar vår produktchef Ulf Johansson en djupdykning...

Wibe Group

Stago installationssystem - En smidig, komplett...

75 views October 05, 2023

Lär dig fördelarna med nya Stago installationssystem. Stilrena väggkanaler i aluminium med...

Wibe Group

AMA EL i praktiken med Wibe Group

127 views May 25, 2023

Vi tittar på verkliga exempel och hur viktigt det är att redan i projekteringsfasen ställa sig de...