SE

Webbinar 20220407: Eaton säkerställer ert kraftflöde

21 views
April 07, 2022

Hur kan du säkra upp kraftdistributionen till din anläggning?

Kommersiella och industriella applikationer behöver tillförlitliga anläggningar för att vara mer funktionella, effektiva och säkra. Daglig efterfrågan är att skydda människor och utrustning genom att öka drifteffektiviteten, minska miljöpåverkan och designa för funktionalitet, välbefinnande och produktivitet.

Vi på Eaton vill att det ska vara enkelt och smidigt med elektriska lösningar som ger mindre energiförlust, att förbättra strömtillförlitligheten och att göra platserna vi bor och arbetar på säkrare och bekvämare.

På detta webbinarium går vi igenom hur du kan få en stabilare kraftdistribution med våra lösningar och produkter, vilka även har fokus på säkerhet för person, drift och miljö. Vi arbetar med ett nätverk av partners för att kunna leverera en säker lösning som passar varje enskild verksamhet.

Webbinariet vänder sig främst till dig som arbetar som elkonsult, projektledare eller kalkylator på elinstallationsföretag eller är elanläggningsägare.

Föreläsaren Robert Sjöstrand är applikationsingenjör inom lågspänning på Eaton i Sverige. Robert har arbetat på Eaton i över 15 år och har bred kunskap inom mellanspänning, lågspänning och säkerhetslösningar inom dessa område.

Add a comment...
Post as (log out)