Eaton

Gröna och hållbara UPS-lösningar - hur smart teknik kan ge ekologiska och ekonomiska fördelar

45 visningar
April 10, 2024

Ny och modern teknik spelar en viktig roll för energiomställningen. Förutom att skydda mot störningar i elnätet och säkerställa affärskontinuitet för kritiska applikationer, kan Eatons UPS-lösningar bidra till elektrifieringen av samhället.

Att ta ansvar för miljön är en del i designprocessen hos Eaton. Eatons UPS-lösningar möjliggör energieffektivitet, effektivt utnyttjande av resurser samt maximalt utnyttjande av återvinningsbara material och minskade utsläpp genom hela produktens livslängd, från vaggan till graven.

Delta på webbinariet med Eaton och lär dig mer om:

  • Livscykelbedömning (Life Cycle Assessment, LCA) och Eatons produktmiljöprofiler (Product Environmental Profile)
  • Hur Eatons EnergyAware-teknik gör det möjligt att bidra till förnybar energi och generera intäkter från nödvändiga investeringar
  • Total ägandekostnad, TCO (Total cost of Ownership) Vad är den slutliga kostnaden som du betalar för en UPS, inklusive drift och underhåll såsom batteribyte och årlig energianvändning?
  • Eatons nya toppmoderna gröna fabrik för produktion av UPS:er och energilagring som använder flera av företagets egna innovativa, koldioxidminskande tekniker – från eldistribution till laddningssystem för elfordon

Webbinariet vänder sig främst till dig som arbetar som elkonsult, projektledare eller kalkylator på elinstallationsföretag, IT-ansvarig eller är elanläggningsägare.

 

Lägg till en kommentar
Posta som (logga ut)